Rezervace
Pokračuj dolů
Rezervace

Nechte se unést tichým luxusem s vůní heřmánku

Objevte klidné místo v panenské přírodě Českodubska.

 

Objevte sílu přírody
design obrázek

Prožijte u nás

Nenechte si ujít nejnovější dění a zajímavosti z našeho hotelu a jeho okolí. Od speciálních akcí, přes jedinečné gastronomické zážitky, až po exkluzivní nabídky – zde najdete vše, co by vám nemělo uniknout.

 

Všechny události
udalost

Návrat mlýnského kola

Slavnostní otevření Podhlavického mlýnu a návrat habánského mlýnského kola na mlýn. Po 93 letech vracíme na mlýn kolo. Naposledy, co bylo kolo na Mlýnu se psal rok 1931.

Číst více
udalost

Relax v sauně

Navštivte náš wellness a dopřejte svému tělu zasloužený odpočinek. V našem wellness se ponoříte do atmosféry klidu, luxusu a pohody provoněné heřmánkem.

Číst více
design obrázek

Od starého mlýna k LUXURY BOUTIQUE hotelu

Podhlavický Mlýn stojí v nádherném koutě Českodubska, oblasti s bohatou historií a přírodními krásami. Tento boutique hotel, přestavěný z původního mlýna byl s láskou a respektem k historickému dědictví pečlivě rekonstruován, přičemž byly zachovány jeho původní prvky a doplněny moderními akcenty pro komfort dnešní doby. Každý kámen, každá cihla i každý trám vypráví příběh minulých generací a jejich života spojeného s mlýnem.

 

Celý příběh

design obrázek

Výběr z pokojů

Každý z pokojů je uměleckým dílem, vytvořeným tak, aby vyprávěl vlastní příběh a poskytl hostům nezapomenutelný zážitek.

 

Všechny pokoje

pokoj - Strojovna

Světnice

Rezervovat
až 3 osoby 39 m2
  • Pokoj v 1. NP
  • Snídaně v ceně
  • DBL/TWIN pokoj
  • Designové Spa & Fitness
  • Možnost přistýlky pro 1 osobu

Aspen styl, kamenná stěna, sedačka, elektrický krb, moderní koupelna s černou vanou, větší lustr, dřevo stěna nad WC až nahoru stejný jako střecha.

pokoj - Strojovna

Strojovna

Rezervovat
až 3 osoby 39 m2
  • Pokoj v 1. NP
  • Snídaně v ceně
  • DBL/TWIN pokoj
  • Designové Spa & Fitness
  • Možnost přistýlky pro 1 osobu

Nechte se přenést do místa původního srdce vodního mlýna. Náš pokoj STROJOVNA na vás již od prvního okamžiku dýchne atmosférou industriálního loftu. V pokoji "za skříní" na vás čeká neotřelá kombinace moderny a původních technických prvků. Pocitem klidu vás naplní jedinečný výhled do okolního lesa a originálního českého Alpinária

Nechte se unést na vlně luxusní gastronomie

Objevte harmonii chutí lokálních a sezónních produktů, jemně propojených s bylinkami z naší heřmánkové zahrady. Naše menu je inspirováno bohatstvím lokálních surovin a tradicí české kuchyně. Každý pokrm je pečlivě připraven s důrazem na detail a kvalitu.

 

VÍCE O RESTAURACI

design obrázek