Prožijte s námi

Březen, za kamna vlezem

Čtvrtá degustační večeře

Březen je čas, kdy chladné večery stále lákají ke krbu, zatímco příroda se pomalu probouzí k životu. A i když 8. března většina slaví pouze květinou, my věříme, že si tento den zaslouží něco víc.

Užijte si s námi večer plný hřejivých chutí a vůní, inspirovaný českými tradicemi a atmosférou pomalu přicházejícího jara. Nechte se unést kouzlem starého mlýna a vychutnejte si večer, kde se snoubí tradice, elegance a jedinečné chutě.

de_menu 

8. březen 2025
18.30 – 22.00

KONTAKT PRO REZERVACE:

Jitka Melicharová
jitka@podhlavickymlyn.com
+420 739 030 061
Kontaktní formulář

4 chodové menu
2 000,- Kč / os

Pouze 22 míst

DOMINIK UNČOVSKÝ

LUKÁŠ ČARNÝ

Pro naše mimořádné večery ovládne kuchyň Dominik Unčovský, vítěz národního kola Bocuse d‘Or a účastník evropského finále.

Celý tým kolem Dominika vytváří v naší otevřené kuchyni dokonalý soulad s trendovou moderní gastronomií při zachování všeho tradičního, co náš mlýn a okolní krajina představuje.

Náš tip?
Jednoznačně houbové suflé s břízovou zmrzlinou a borůvkami.