Březen, za kamna vlezem
Čtvrtá degustační večeře
Březen je čas, kdy chladné večery stále lákají ke krbu, zatímco příroda se pomalu probouzí k životu. A i když 8. března většina slaví pouze květinou, my věříme, že si tento den zaslouží něco víc.
Užijte si s námi večer plný hřejivých chutí a vůní, inspirovaný českými tradicemi a atmosférou pomalu přicházejícího jara. Nechte se unést kouzlem starého mlýna a vychutnejte si večer, kde se snoubí tradice, elegance a jedinečné chutě.

DOMINIK UNČOVSKÝ
Pro naše mimořádné večery ovládne kuchyň Dominik Unčovský, vítěz národního kola Bocuse d‘Or a účastník evropského finále.
Celý tým kolem Dominika vytváří v naší otevřené kuchyni dokonalý soulad s trendovou moderní gastronomií při zachování všeho tradičního, co náš mlýn a okolní krajina představuje.
Náš tip?
Jednoznačně houbové suflé s břízovou zmrzlinou a borůvkami.