Gastronomie na mlýně...
V naší restauraci Vás čekají chutě od čerstvě nasbíraných bylin z našeho heřmánkového pole až po lokálně získané sezónní produkty. Naše menu je inspirováno bohatstvím lokálních surovin a tradicí české kuchyně, přičemž každý pokrm je připraven s maximální pečlivostí a ohledem na detail. Přijďte objevit, jak dokáže spojení přírody a kulinářského umění vytvořit nezapomenutelné momenty.
Naše speciality
Naše speciality, pečlivě připravované pod vedením šéfkuchaře Dominika Unčovského, jsou ztělesněním naší vášně pro kvalitu a chuť. Díky přímé spolupráci s naší farmou a dalšími místními farmáři garantujeme, že používáme jen ty nejčerstvější suroviny, což našim pokrmům dodává nejen nezapomenutelné chutě, ale i aroma
Speciality šéfkuchaře
Lehce zauzeny bůček | Heřmánkový čaj | pyré ze spálených brambor | omáčka z kysaného zelí | ředkev | koprový olej Nakládané sýry z Eko Farmy Stehlík | naše meruňková marmeláda | cibulková sušenka | naše kimchi
Naše restaurace se připravuje na otevření
Restaurace
V naší restauraci vás čekají exkluzivní chutě založené na kvalitních lokálních surovinách, jemně propojených s čerstvě nasbíranými bylinkami z našeho heřmánkového pole. Menu je inspirováno bohatstvím místních surovin a tradicemi české kuchyně, přičemž každý pokrm je připraven s maximální pečlivostí a ohledem na detail.
Restaurace rovněž nabízí sommeliérský servis s důrazem na precizní párování vín s našimi pokrmy. Zakládáme si na tom, aby naše kuchyně byla co nejvíce zero waste.
Bar & Vinotéka
Hotelový bar se nachází v mlýnici, která nejvíce odráží historii původní kamenné stavby mlýna. Nabízíme několik originálních signature drinků připravovaných dle receptury Václava Vojíře z přažského Bugsy's baru a také speciálním drinkem na bázy heřmánku. Naše vinotéka je umístěna v původní turbínové studně s kapacitou až 400 láhví vín a naleznete zde výběr z celého světa.
Dominik Unčovský
Dominik Unčovský je 28letý ambasador Makro akademie, výherce národního kola soutěže Bocuse d´Or. Reprezentoval Českou republiku v evropském kole nejprestižnější soutěže na světě Bocuse d´Or. Vyučil se v Pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydávání několika kuchařek.
S natáčením má zkušenosti ze spolupráce s Daliborem Navrátilem při natáčení Hospody U Druhé šance a také několik let aktivně natáčí v pořadu Dobré ráno na České televizi. Svou kariéru začínal
v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a Mánes.
V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbühel, kde působil jako junior sous-chef. Absolvoval stáž v jednom
z nejprestižnějších hotelů v Indii Radisson Blu Plaza *** Mysore. Jeho posledním oceněním je titul Objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR. Momentálně se chystá na stáž ve 3. michelinské restauraci AQUA.