Dine & Drink

Gastronomie na mlýně...

V naší restauraci Vás čekají chutě od čerstvě nasbíraných bylin z našeho heřmánkového pole až po lokálně získané sezónní produkty. Naše menu je inspirováno bohatstvím lokálních surovin a tradicí české kuchyně, přičemž každý pokrm je připraven s maximální pečlivostí a ohledem na detail. Přijďte objevit, jak dokáže spojení přírody a kulinářského umění vytvořit nezapomenutelné momenty.

Zažijte jedinečné události a degustační večeře v kouzelném prostředí Podhlavického mlýna! Objevte atmosféru, kde se tradice snoubí s výjimečnými zážitky a chutěmi. Prožijte s námi nezapomenutelné chvíle!

Události na mlýně

Degustační menu 

S nadcházejícím obdobím obnovy a svěžesti pro vás náš šéfkuchař s týmem připravuje exkluzivní jarní menu pro degustační večeře. Můžete se těšit na pečlivě laděné kombinace sezónních surovin a vytříbených chutí.

Bar & Vinotéka

Hotelový bar se nachází v mlýnici, která nejvíce odráží historii původní kamenné stavby mlýna. Nabízíme několik originálních signature drinků připravovaných dle receptury Václava Vojíře z přažského Bugsy's baru a také speciálním drinkem na bázi heřmánku. Naše vinotéka je umístěna v původní turbínové studně s kapacitou až 400 láhví vín a naleznete zde výběr z celého světa. 

Se vznikem butikového hotelu Podhlavický mlýn se zrodil i unikátní produkt heřmánkový gin. Vytvořen ve spolupráci s prestižní palírnou Dlabka Distillery, tento unikátní gin oslavuje naši historickou vazbu na heřmánek. Každá kapka je mistrovským dílem, které harmonicky spojuje jemnou květinovou vůni heřmánku v kombinace s ostatními bylinkami, čímž vzniká sofistikovaný zážitek pro vaše smysly. Heřmánkový gin je dostupný výhradně u nás, což vám umožní vychutnat si tuto neodolatelnou specialitu v okouzlujícím prostředí našeho hotelu. Vítejte ve světě elegance a chutí, které si zasloužíte.

BarKřeslo detail
FlaškyGin
Víno detail
Vinotéka
Víno
SALANSKY

Dominik Unčovský

Dominik Unčovský je 28letý ambasador Makro akademie, výherce národního kola soutěže Bocuse d´Or. Reprezentoval Českou republiku v evropském kole nejprestižnější soutěže na světě Bocuse d´Or. Vyučil se v Pražském kulinářském institutu pod Romanem Vaňkem, kterému také pomáhal při vydávání několika kuchařek. S natáčením má zkušenosti ze spolupráce s Daliborem Navrátilem při natáčení Hospody U Druhé šance a také několik let aktivně natáčí v pořadu Dobré ráno na České televizi. Svou kariéru začínal v pražských restauracích La Bottega di Finestra, Sansho a Mánes. V zahraničí nabral spoustu zkušeností v hotelu A-ROSA Kitzbühel, kde působil jako junior sous-chef. Absolvoval stáž v jednom z nejprestižnějších hotelů v Indii Radisson Blu Plaza *** Mysore. Jeho posledním oceněním je titul Objev roku v anketě Zlatý kuchař ČR. Momentálně se chystá na stáž ve 3. michelinské restauraci AQUA.