Dine & Drink

Gastronomie na mlýně...

V naší restauraci Vás čekají chutě od čerstvě nasbíraných bylin z našeho heřmánkového pole až po lokálně získané sezónní produkty. Naše menu je inspirováno bohatstvím lokálních surovin a tradicí české kuchyně, přičemž každý pokrm je připraven s maximální pečlivostí a ohledem na detail. Přijďte objevit, jak dokáže spojení přírody a kulinářského umění vytvořit nezapomenutelné momenty.

Naše speciality

Naše speciality, pečlivě připravované pod vedením šéfkuchaře Jakuba Škody, jsou ztělesněním naší vášně pro kvalitu a chuť. Díky přímé spolupráci s naší farmou a dalšími lokálními dodavateli garantujeme, že používáme jen ty nejčerstvější suroviny, což našim pokrmům dodává nejen nezapomenutelné chutě, ale i aroma

Speciality šéfkuchaře Jakuba

Lehce zauzeny bůček | Heřmánkový čaj | pyré ze spálených brambor | omáčka z kysaného zelí | ředkev | koprový olej  Nakládané sýry z Eko Farmy Stehlík | naše meruňková marmeláda | cibulková sušenka | naše kimchi

Naše restaurace se připravuje na otevření

Restaurace 

V naší restauraci vás čekají exkluzivní chutě založené na kvalitních lokálních surovinách, jemně propojených s čerstvě nasbíranými bylinkami z našeho heřmánkového pole. Menu je inspirováno bohatstvím místních surovin a tradicemi české kuchyně, přičemž každý pokrm je připraven s maximální pečlivostí a ohledem na detail.

Restaurace rovněž nabízí sommeliérský servis s důrazem na precizní párování vín s našimi pokrmy. Zakládáme si na tom, aby naše kuchyně byla co nejvíce zero waste.

design obrázek

Bar & Vinotéka

Hotelový bar se nachází v mlýnici, která nejvíce odráží historii původní kamenné stavby mlýna. Nabízíme několik originálních signature drinků připravovaných dle receptury Václava Vojíře z přažského Bugsy's baru a také speciálním drinkem na bázy heřmánku. Naše vinotéka je umístěna v původní turbínové studně s kapacitou až 400 láhví vín a naleznete zde výběr z celého světa.