Nic není dokonalé...
První degustační večeře spojená s prohlídkou Podhlavického mlýna
Proč hned na úvod naší první degustační večeře říkáme, že NIC NENÍ DOKONALÉ...? Vysvětlení je prosté.
Jsme na začátku naší dlouhé a skvělé cesty, která bude jistě lemována našimi chybami a nedokonalostmi. Pouze tak máme možnost se poučit a udělat vše pro skvělý zážitek.
Víme, že právě maličkosti tvoří dokonalost, ale dokonalost není maličkost!
DOMINIK UNČOVSKÝ & LUKÁŠ ČARNÝ
Pro naše mimořádné večery ovládne kuchyň Dominik Unčovský, vítěz národního kola Bocuse d‘Or a účastník evropského finále.
Celý tým kolem Dominika vytváří v naší otevřené kuchyni dokonalý soulad s trendovou moderní gastronomií při zachování všeho tradičního, co náš mlýn a okolní krajina představuje.
Náš tip?
Jednoznačně houbové suflé s břízovou zmrzlinou a borůvkami.