Nic není dokonalé...

První degustační večeře spojená s prohlídkou Podhlavického mlýna

Proč hned na úvod naší první degustační večeře říkáme, že NIC NENÍ DOKONALÉ...? Vysvětlení je prosté.

Jsme na začátku naší dlouhé a skvělé cesty, která bude jistě lemována našimi chybami a nedokonalostmi. Pouze tak máme možnost se poučit a udělat vše pro skvělý zážitek.

Víme, že právě maličkosti tvoří dokonalost, ale dokonalost není maličkost!

de_menu 

25. & 26. října
18.30 – 22.00

KONTAKT PRO REZERVACE:

Jitka Melicharová
jitka@podhlavickymlyn.com
+420 739 030 061
Kontaktní formulář

4 chodové menu
2 000,- Kč / os

Pouze 16 míst
na každý den

DOMINIK UNČOVSKÝ & LUKÁŠ ČARNÝ

Pro naše mimořádné večery ovládne kuchyň Dominik Unčovský, vítěz národního kola Bocuse d‘Or a účastník evropského finále.

Celý tým kolem Dominika vytváří v naší otevřené kuchyni dokonalý soulad s trendovou moderní gastronomií při zachování všeho tradičního, co náš mlýn a okolní krajina představuje.

Náš tip?
Jednoznačně houbové suflé s břízovou zmrzlinou a borůvkami.

Adam Bohuněk

Mít hotel bez baru je jako hrát fotbal bez míče. Náš lobby bar je srdcem celého hotelu. Vše podstatné se tak často odehrává právě zde.

Od začátku naší cesty jsme si byli vědomi, že koktejly na našem baru musí být jednoduché, přesto zcela výjimečné. Proto byla jasnou volbou spolupráce s jedním z nejlepších – Václavem Vojířem, nestorem a majitelem Bugsy‘s Baru v Praze. Právě pod jeho vedením vytvořil Adam Bohuňek pět základních a zcela originálních drinků s odkazem na heřmánek.

Dle nás odvedl skvělou práci. Bílé negroni tvořené přes  mangový jogurt se tak snadno stane hvězdou Vašeho večera.
Přijďte a ochutnejte!